2012-01-18

Belöningslistan

Vissa saker här i livet har jag svår för att ändra på. Vissa av dem har jag faktiskt kämpat med i flera år. Några skulle kanske säga att då vill jag inte ändra på det. Men det vill jag visst det! Belöningar är ju effektivt. Har kört på det förut. Det nya nu, för mig, är min belöningslista. Bara att skriva den är härligt! För vad jag faktiskt råkat ut för tidigare är att när det väl är dags för mig att belöna mig så står jag där som zebran mellan två hötappar. Vad ska jag välja? Är det här målet värt de här skorna för 4 000 spänn? Eller ska jag ta de där snygga randiga

.

 strumporna för bara 70 spänn http://onlysocks.com/sv/product/1126/animanl-zebra  - det kanske är mer i nivå med den avklarade utmaningen? Så till min belöningslista ska jag koppla min to-do-lista! Smart va! Den är faktiskt nästan lika härlig att skriva, för när jag skriver så känns det som jag får grejerna gjorda! (Och här bjöd jag på utropstecken i tre meningar på raken, varsågoda.)

Tänkte bjuda lite på belöningslistan också, för den är så härlig:
Choklad! Funkar alltid.
Ansiktsbehandling, massage, fotvård. En i taget eller allt på en gång - beroende på avklarat mål.
Onödigt, glossigt magasin.
Ny laptop. Den står iofs på behovslistan också...
Träningsresa utomlands. Å vad kul det vore. Har spanat in resorna med Springtime http://www.springtime.se/comers/pages/initsite.jsp Någon som har rest med dem? Nu ska jag iofs satsa på mental träning i år, men det ena utesluter ju inte det andra.
Massor av böcker, i just mental träning.
New York-resa.

Det här vara bara några grejer, det finns fler. Försöker hitta såna som är kostnadsfria, nog för jag har pengar men belöningar behöver inte alltid kosta pengar. En lång fika med tjejgänget när jag egentligen borde rensa garderoberna kan vara en sån belöning. Kom gärna med tips på fler gratis/extremt billiga grejer! Naturen går bort, för den är jag i varje dag och springer i. Det är väl ändå något underbart med Sverige - den gratisa naturen. Ta hand om den säger jag bara.

To-do-listan? Nej, den bjussar jag inte på. Ni har nog av era egna, det blir bara "oh no, det där måste ju jag också ta i tu med".

Det lite kruxiga kan vara att undvika sådant man skulle ha gjort ändå. Som en laptop, den ska ju skaffas. Den får stå kvar ändå - står den där kanske den kommer tidigare än den skulle ha gjort annars.

Så nu kopplar jag varje uppsatt mål/grej som måste göras till en bestämd belöning. Får se om det funkar. Klart det funkar! 

Har du någon belöningslista? Vad står det på den?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar